BAUMWIPFEL RESORT “LUG INS LAND” – OVERNAT I TRÆTOPHYTTE I HARZEN

Baumhaus trætophytte i tyskland Harzen
5 trætophytter (4-6 personer) 175 euro (ca. 1300 dk kr.) pr. nat for 4 pers. Hund velkommen (i en af hytterne) Eget badeværelse og køkken Infrarød sauna (i 3 af hytterne) Åbent hele året Book dit ophold her

Reklamesamarbejde med Baumwipfel – Resort “Lug ins Land”

“På en imponerende trekkingtur til Sardinien opstod ideen om at bygge træhuse. Inspireret af naturen studerede vi intensivt emnet “træhuse”. Læste bøger, studerede illustrationer, boede i andre træhytter og begyndte at tegne de første skitser, hvorefter vi fandt en arkitekt, der kunne samle vores tanker og ideer. Grunden fandt vi endda i vores hjemby Ilsenburg, som grænser direkte til Harzen Nationalpark.”

Overnatningsværter, Kerstin Emma & Thomas

baumwipfel resort treehouse harzen

Familieferie til trætophytte ved Nationalpark Harzen

En alkove i stuen, et soveværelse med dobbeltseng i begge ender, vinduespartier rundt om hele hytten, et tegnesæt til børnene og en velkomstmail med de bedste bud på ferietips til Harzen. Det er blot nogle af de detaljer, der gjorde ferieopholdet hos Baumwipfel-resort til en helt særlig oplevelse.

Overnatningsværterne Kerstin Emma og Thomas har på fineste vis formået at skabe lækre og moderne trætophytter med masser af sjæl – hvor hele familien straks føler sig velkommen. Det er ikke svært at forstå at hytterne allerede er populære, da de samtidig er beliggende på grænsen mellem landsbyen Ilsenburg og Nationalpark Harzen.

køkken i trætophytte i harzen
alkove i trætophytte i harzen
soveværelse med dobbeltseng med udsigt til skoven
materialer i træ i trætophytte

En vintertur fyldt med sne, julemarkeder og naturoplevelser

Mange forbinder måske Harzen som en pensionistdestination og et område man besøger i sommerperioden. Som en lille børnefamilie med to små drenge kan vi kun sige, at dette overnatningssted og oplevelser i nærområdet gjorde december starten til et sandt lille juleeventyr – her i Tysklands nordligste bjerge.

bålhygge i snelandskab ved trætophytte

Mini-guide til oplevelser i Harzen

I Harzen finder du en god blanding af mindre eventyrlige byer med flotte velbevarede bindingsværkshuse, samt utallige fine vandreruter. Når du bor hos Baumwipfel-Resort vil du i din velkomstmail modtage flere gode bud på vandreture i nærområdet (alt fra de kortere ture på et par kilometer til dem, hvor du skal snøre vandrestøvlerne ekstra godt, fx hvis du drømmer om at nå til tops på Brocken – Harzens højeste bjerg (i alt 23 km frem og tilbage).

  • Julemarkeder og smukke byer: Goslar, Quedlingburg og Wernigerode, hvor sidstnævnte også byder på et imponerende slot.
  • Brocken-bahn: tøf afsted med det smukke damplokomotiv til Harzens højeste top, Brocken (1141 meter). Du kan enten vælge at tage den lange togrute på halvanden time (fra Wernigerode), en time (fra Drei Annen Hohne) eller 30 minutter (fra Schierke). Obs, at prisen er den samme uanset hvilken station du vælger at stå på.
  • Titan-RT: oplev en af verdens længste hængebroer, som har åbent året rundt (458,5 meter lang).
  • Torfhaus udsigtstårn på 65 højdemeter, hvor du kan tage den 110 meter lange rutsjebane tilbage til bunden.
  • Wellnes- og spa: Bad Harzburger Sole-Therme. For børnefamilierne der trænger til en legestund kan Hassenröder Familienpark i Wernigerode også anbefales.
Brocken-bahn togtur til Brocken i Harzen
Harz mountains ved Ilsenburg
julemarkeder i wernigerode
kælketur i harzen

Læs mere om Baumwipfel-Resort “Lug ins Land” og book dit ophold her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *