BREIVA GJESTEGAARD OG GLAMPING – SAFARITELT

safaritelt glamping i norge

“Katrine og Jon ønsket å skape et magisk sted der man kan få gode opplevelser i naturen uten å måtte gå på kompromiss med komforten. Vi havde lyst å lage et sted, hvor personlig værtskap var viktig. Vi elsker å ha tid til gjestene våre og gi de gode tips til aktiviteter i området.

På Breiva har vi fantastiske ansatte. Kasper er gartneren vår. Takke være ham har vi den fineste skogshage med spiselige blomster og bær, smukke blomsterbed og trær. I tillegg til grønne fingre, er han utrolig god på slakline. Live er multikunstneren vår. Igjennom sommer lager hun aktiviteter med barna. hun tegner, bygger hytter, lager hinderløyper og mye annet.”

Katrine & Jon,
ejere af  Breiva Gjestegaard og glamping

Meget mere end bare “glamping”

Her får du mulighed for at bo i den norske vildmark med udsigt til dal og fjelde. Et ægte lille ferieparadis – især for os børnefamilier. Over sommerens højsæson bliver der afholdt forskellige aktiviteter, såsom kreativ værksted, friluftsaktiviteter, samt forskellige lege. Alt sammen inkluderet i overnatningsprisen. Vi stornød virkelig at kunne deltage i disse aktiviteter og kunne slippe børnene lidt fri sammen med de andre par børn, som også var på ophold.

Safariteltet

I teltet finder du to soverum, stue med sovesofa, samt et lille te-køkken og spisekrog. Ikke langt fra teltet finder du flotte køkkenfaciliteter, spiseområder, toilet og bad, samt en stor lade, hvor børnene kan lege frit.

glamping i bø
indretning i glampingtelt
fælles køkken

Katrine fortæller, at det ofte er forskelligt hvad folk søger af aktivitetsmuligheder, når de booker et ophold hos dem. For selvom dette lækre sted er beliggende midt i naturen er der et væld af aktivitetsmuligheder kort herfra, da næreste by er Bø (10 minutters kørsel). Her finder du fx Nordens største udendørs badeland, en klatrepark og meget andet. Men som Katrine også fortæller, så oplever hun også mange familier helt glemmer tid og sted og ender med blot at være på stedet. Nyder skoven og tage en stund rundt om bålet.

Da Katrine selv oprindelig er fra Danmark fortæller hun også, at hun vil storelske om flere danskere skulle få øje på deres sted. Som børnefamilie vil vi i hvert fald gøre hvad vi kan for at fortælle om livet på den norske savanne for sjældent har vi oplevet så stemningsfuldt og familievenligt et sted, hvor alting samtidig er “helt nede på jorden”.

Book dit ophold på Breiva Gjestegaard og glampings hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *