CIRKUSVOGNEN ÆRØ

kunst maling cirkusvognen Ærø
En cirkusvogn (2 pers.) 1450 kr. pr. nat Eget toilet/bad og minikøkken Åbent hele året Book dit ophold her

Reklamesamarbejde med Cirkusvognen Ærø

“Cirkusvognen giver dig en oplevelse af, hvad naturen gør ved os mennesker – hvordan den skaber ro i kroppen og plads til tankerne. Kunsten får vores opmærksomhed. Den giver os anledning til at tænke, til at undersøge og til at reflektere. Kunsten viser os intentionen, det uforudsigelige, inspirationen og bringer kreativiteten ind i vores liv. Og det vil vi gerne give videre til andre.”

Anna & David
Overnatningsværter, Cirkusvognen Ærø

stuen cirkusvognen ærø
lyserødt badeværelse cirkusvognen Ærø
cirkusvognen ærø minikøkken
glamping på ærø cirkusvog unik overnatning

Ø-livet på Ærø, kombineret med en helt særlig cirkusvogn.

Alene det at være afskåret fra hverdagen på en dansk ø kan noget. Dette kombinerede vi med et kort ophold i disse kreative og inspirerende rammer, hvilket straks skabte en følelse af total afslapning. Velkommen til Cirkusvognen Ærø.

Engang kørte vognen rundt på Europas landeveje, hvor den i dag allerede er i gang med at skabe nye historier sammen med alle de gæster, der får mulighed for at opleve den. Her på et markstykke på den idylliske ferieø, med udsigt til geder og solnedgang. Jeg synes simpelthen, at denne vogn er lykkedes på så mange måder og er en smuk oplevelse for os, der søger et anderledes eventyr i naturen.

Cirkusvognen – den perfekte getaway for to

Vognen er enkelt indrettet, hvilket giver kunsten plads til at gøre indtryk. Og når skydedørene glider fra, føler man sig ægte ‘et med naturen,’ hvor de eneste, der kan finde på at glo, er de tre walisiske geder.

I vognen finder du et stort, lyst rum med en sofa, spiseplads og køkken. Derudover er der en soveafdeling og et badeværelse.

geder på mark
cirkusvognen ærø aftenhimmel
Book dit ophold her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *