CIRKUSVOGNEN ÆRØ

cirkusvognen ærø ferie
En cirkusvogn (2 pers.) 1450 kr. pr. nat Eget toilet/bad og minikøkken Åbent hele året Book dit ophold her

Reklamesamarbejde med Cirkusvognen Ærø

“Cirkusvognen giver dig en oplevelse af, hvad naturen gør ved os mennesker – hvordan den skaber ro i kroppen og plads til tankerne. Kunsten får vores opmærksomhed. Den giver os anledning til at tænke, til at undersøge og til at reflektere. Kunsten viser os intentionen, det uforudsigelige, inspirationen og bringer kreativiteten ind i vores liv. Og det vil vi gerne give videre til andre.”

Anna & David

stuen cirkusvognen ærø
lyserødt badeværelse cirkusvognen Ærø
cirkusvognen ærø minikøkken
kunst maling cirkusvognen Ærø

Ø-livet på Ærø kombineret med en helt særlig cirkusvogn

At være afskåret fra hverdagen på en ø og især inden for disse kreative og inspirerende rammer, får altså kroppen til at slappe helt af af sig selv. Velkommen til Cirkusvognen Ærø.

Tænk, at denne vogn engang kørte Europas landeveje tynde, og i dag står den på et markstykke med udsigt til geder og solnedgang. Jeg synes simpelthen, at denne vogn er lykkedes på så mange måder og er en oplevelse for både alle tænkelige kreative ildsjæle og os, der søger et anderledes eventyr i naturen. Vognen er enkelt indrettet, hvilket giver kunsten plads til at gøre indtryk. Og når skydedørene glider fra, føler man sig ægte “i et med naturen,” hvor de eneste, der kan finde på at glo, er de tre walisiske geder.

geder på mark
cirkusvognen ærø aftenhimmel
Book dit ophold her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *