ENKESÆDET BOLLEGÅRD – HERSKABELIG BOLIG

En mørk og stormfuld aften

Mellem skov og strand på det nordlige Djursland finder du denne herskabelige bolig, Bollegård. Vi ankom på en januar dag, hvor stormen Malik rasede derudaf. Det meste af dagen blev vi derfor inden døre, hvilket gav os masser af tid til gemmeleg, læse i bøger og kigge på den smukke stjernehimmel.

En ferielejlighed med plads til hele familien

Fra Bollegårds smukke hall er der direkte adgang til ferielejligheden på 1. sal. Her finder du soveværelse, køkken, opholdstue med brændeovn, badeværelse og en balkon med udsigt over haven.

Fordelt over husets fire etager findes flere værelser, hvilket kan skabe rammerne for større selskaber med overnatning.

Det er også et sted, hvor kreative mennesker tager ud for at finde ro, nærvær og inspiration. Hvad end du bevæger dig inde eller ude, så er der højt til loftet, hvilket skaber et kreativ rum til fordybelse og refleksion.

Fra stormvejr til skyfri himmel

Næste morgen strålede solen fra en skyfri himmel. Vi hoppede i tøjet og gik på opdagelse i den store have, hvor Rune gik og passede sin nye æbleplantage. Vi sluttede opholdet af med en skøn gåtur langs markvejen ned til det brusende hav.

Er du mere til et glampingophold?

Glampinglivet er i den grad kommet til Danmark de seneste år. På Bollegård har de også haft mange glade sommergæster i deres lækre glampingtelt i haven. Et telt med egen terrasse, ægte tæpper, himmelseng og pladeafspiller. I mine ører lyder det som ren sommeridyl.

Book dit ophold på Enkesædet Bollegårds hjemmeside