FRU PEDERSENS HAVE – EN BESØGS- OG OVERNATNINGSHAVE

5 skurvogne Par- veninde - gruppevenligt Åbent maj - september 800 kr. pr. nat Book via hjemmeside

Reklamesamarbejde med Fru Pedersens have

Julebelysning og hyggekroge

Første gang jeg tog på overnatning i Annettes vidunderlige have, var i december 2021. Omgivet af marker på en smuk stjerneklar aften, blev jeg mødt af den skønneste julebelysning. Rundt omkring skurvognene og hovedhuset var der små hyggekroge, alle pyntet med gran og julekranse – her begyndte den ægte julestemning at snige sig ind på mig.

Anette og julepynt fru pedersens have

Smuk besøgs- og inspirationshave

Vestjylland er ofte et sted mange tager hen på sommerhusophold, men søger du et lidt mere skævt, smukt og anderledes ophold, er dette måske lige noget for dig. Et sted du ikke bare lige “kommer forbi”, hvilket jeg synes gør hele oplevelsen så charmerende og idyllisk – for her kommer du godt ud på landet – i fuldstændig fred og ro. 

Fru Pedersens have er i sommerperioden særlig kendt for at være en STOR besøgshave. Her tager haveentusiaster afsted for at gå på opdagelse og lade sig inspirere til egne kreationer. Fra du ankommer mærker du Anettes kreativitet og kærlighed til at indrette med blomster og små nips.

Jeg har overnattet i haven i to omgange, og bliver ved at finde nye små planter, blomster og hyggekroge. Thomas har især været begejstret for urtehaven, som viser et hav af muligheder for selvforsyning. Selv var jeg mere betaget af de smukke farverige blomster, havens dufte og dyrene.

indgang til den grønne have fru pedersens inspirationshave

Fem idylliske skurvogne

Du kan vælge imellem fem forskellige skurvogne. Og jeg skriver forskellige, da de alle er i hver deres unikke størrelse og stil. FÆLLES for dem alle er, at Anette har formået, at skabe så fine udtryk i hver enkelt vogn. Jeg havde i hvert fald svært ved at vælge hvilken vogn jeg ville prøve.

Alle vognene ligger i udkanten af haven. De ligger med 20-50 meters afstand, men er placeret på en måde, så man føler man har det for sig selv.

skurvogne med fælles terrasse fru pedersens have
skurvogn med spiseplads og dobbeltseng fru pedersens besøgshave

Skurvogn 5 – med åben loungeområde

Nybygget skurvogn fra 2021 med skøn udsigt ud over markerne. Det er den største skurvogn og dermed fin plads til os alle fire. Det er også den eneste vogn, hvor du ikke sover på en “rigtig seng” men på slagbænken (på gode madasser). Børnene havde vi redt op til på gulvet. Vi valgte at tage på ture i dagstimerne for så at kunne nyde haven i morgen- og aftentimerne. Noget af det skønne ved at tage på overnatning i haven er nemlig, at du har adgang til haven hele døgnet.

fru pedersens have skurvogn 5 med slagbænk og spisebord
loungeområde i skurvogn fru pederdens besøgshave

Toilet og badeforhold finder du i hovedbygningen ca. 50 meter fra skurvognene.  Her finder du også området med en overdækket terrasse med et mindre udekøkken. Her har du adgang til vand med udekøkken.

badeværelse med toilet og bad fru pedersens have

Et oplagt kæreste- og veninde ophold

Vores to små børn stor elskede at gå på eventyr i den store have og bl.a. hilse på kejserænderne Ella og Anders. Vi nød i den grad at få lov til at skyde sommeren i gang med dette ophold, da vi elsker, at finde haveinspiration og blive rusket godt igennem af det brusende Vesterhav. Jeg vil dog alligevel anbefale, at det her sted lægger op til at tage på kæreste,- veninde,- og mor og datter ophold. Da mange der søger herud netop er for at finde fuldstændig ro. 

Book dit ophold på Fru Pedersens have hjemmeside