HOLMELY – MINIMALISTISK OVERNATNING I DET RØDE ANNEKS

Det røde anneks i Holmely

Efterårsnat i det røde anneks

Jeg havde i flere omgange haft kig på Holmely, hvor der er mulighed for forskellige former for overnatning. Så hvad end du er friluftsmenneske, eller ligesom jeg søger lidt mere komfort, så tror jeg helt sikkert, at du vil kunne finde en overnatningsform, der passer dig/jer.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker træhuse, og da jeg selv bor i et var jeg ikke i tvivl om at valget gik på at afprøve det lille røde anneks.

En nattehimmel fyldt med stjerner

Da mørket faldt på, tændte den lille lyskæde foran annekset, hvilket skabte en skøn og hyggelig belysning. Og her i Holmely bliver der ægte mørkt om aftenen, og jeg kunne derfor heller ikke lade være med at gå en tur udenfor og nyde synet af den smukke stjernehimmel.

Less is more

Her er akkurat hvad du har brug for, og denne form for simple living tiltaler mig i den grad. Et mindre te-køkken, spiseplads, bad/toilet lige udenfor døren, 140 cm seng og en fin lille hyggekrog. Annekset bliver opvarmet med en luft til luft pumpe, hvilket gav en behagelig temperatur, men jeg var glad for detaljen med de hjemmestrikkede strømper, da her bliver fodkoldt.

Morgenmad i en Treetop Shelter

Under mit ophold var jeg den eneste overnatningsgæst, så da jeg vågende og have lavet min morgenmad kravlede jeg op i den fine trætopsshelter. I Tree Top Shelteren fik tiden lov til at ”stå stille” for en stund, imens jeg nød solopgangen over det åbne landskab.

Flere forskellige overnatningsmuligheder

Heidi, som står bag Holmely er en inspirerende ildsjæl, der brænder for at give sine gæster en unik oplevelse, hvor natur og bæredygtighed er i fokus.

Af andre overnatningsmuligheder kan du fx også vælge mellem glampingtelte og temaværelser. Siden mit besøg er der opstået flere oplevelsesmuligheder bl.a. i form af cykelture på el-cykler.

Book dit ophold på Holmelys hjemmeside