KARDEMOMMEHUSET – EN LILLE PERLE FYLDT MED RO OG IDYL

Kardemommehuset fra haven

Min første overnatning med Drømmesteder

Et lille Bed and Breakfast på Sydfyn blev min første overnatning med Drømmesteder, og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre første ophold. Selvom jeg ankom på en mørk og kold efterårsdag, så mærkede jeg allerede ved indgangen til haven, at jeg var ankommet til et unikt lille sted. Velkommen til Kardemommehuset.

Brændeovn og et kig til stjernerne

Mette, som står bag Kardemommehuset, har en skøn stil i hendes indretning – enkel og let med et personligt præg. Og er du til brændeovnshygge og levende lys i vindueskarmene, så vil du helt sikkert nyde dette ophold.

En kop te og en “oplevelsesbog om Fyn”, imens jeg lyttede til den knitrende brændeovn, blev afslutningen på min dag. At man så tilmed kan ligge og kigge på stjernehimlen gennem ovenlysvinduet gjorde bare det hele ekstra hyggeligt.

Siden mit besøg har Mette lavet en flot terrasse i forlængelse af værelset, hvor man kan nyde sin morgenmad.

Book dit ophold via Kardemommehusets Instagram

eller telefon 22393910 (Mette)