KOPPES MØLLE B&B – SIMPLE LIVING I DE HIMMERLANDSKE HEDER

“Tankerne voksede om hvad det hele kunne blive til. Vi har jo altid haft gang i et eller andet. Jeg havde samlet mig nogle mursten og tagsten, og det blev så til det I ser i dag. Vi har boet her i 43 år og elsker at bo her, og jeg ønsker, at mine gæster skal opleve, at man sagtens kan leve rigtig godt på den simple måde.”

Karen, overnatningsvært

Luksus kombineret med simple living

I en alder af 60 år tog Karen en beslutning om at kaste sig ud i drømmene, om at blive friluftsvejleder, samt skabe flere naturskønne overnatningsmuligheder.

Efter flere års byggeri, kunne hun i sommeren 2022 endelig byde sine første feriegæster velkommen i “Det Grønne Orangeri”. Ét stort rum på 30 kvm indrettet i al sin enkelthed, med fine små deltaljer. Maden tilberedes på det smukke brændeovnskomfur, børnene sover i slagbænken, dyner og puder er fremstillet i plantematerialet, kapok, for blot at nævne nogle af detaljerne.

Bæredygtigt Bed & Breakfast

Ved vores ankomst var der tændt op i brændeovnskomfuret, og Karen stod klar med nybagt grydebrød, frugt og æblejuice fra det lokale mosteri. I overnatningen er denne lille aperitif inkluderet ved ankomsten, og det var MEGET værdsat for både store og små.

Thomas kunne næsten ikke vente med at komme igang med at lave aftensmaden på det smukke brændeovnskomfur. Vi var ret begejstrede for komfuret, der både anvendes som varmekilde og til madlavning. Walter synes også komfuret var spændende, så ham måtte vi holde ekstra godt øje med.

Carl var særlig begejstret for hans nye seng. En slagsbænk, som i ægte Emil fra Lønneberg stil. Denne kan slås ud så der kan ligge to børn heri.

To skridt udenfor døren finder du et udendørs “køleskab”, bålplads, fine toilet- og bade forhold, samt en udendørs bruser.

Det var fantastisk at bo et sted, hvor bæredygtigheden var så centralt et element. Her produceres strømmen på solcelleanlæg, og badevandet opvarmes af solvarme. Opholdet medvirkede i dén grad til gode snakke om “less is more”. Hvor meget har vi egentlig brug for, for at være ægte lykkelige?

Overnatning i en luksus-shelter?

I sommers åbnede Karen også hendes to nye luksus-shelters, Ådalshytterne 1 og 2. Så er du til endnu mere friluftsliv, men stadig ønsker luksus i form af en seng, toiletforhold, udebruser mm., så bør du helt sikkert tage et kig på disse hytter. På toppen af bakken ligger de i forlængelse af hinanden, begge med panorama vinduer, så du kan sidde og nyde udsigten til den uberørte natur. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg selv drømmer om at prøve dem en dag.

Book dit ophold på Koppes Mølle B&B hjemmeside