STAY HERE – AFSTED PÅ VENINDE TUR, GLAMPING FOR NYBEGYNDERE

Glampingophold på Sydsjælland

“Kom ud på landet og kom helt ned i gear”. Det er hvad Sacha og Mikkel mærkede, da de for år siden flyttede ind på deres firlængede gård. Velkommen til StayHere – hvor disse to hjertevarme ildsjæle netop har åbnet op for forskellige typer af overnatningsmuligheder, såsom glampingvogn, shelterplads og et glampingtelt.

Første overnatning i et glampingtelt

Glampingkonceptet er efterhånden noget som mange kender til eller har prøvet. Jeg havde min veninde med på tur, og vi var forventningsfulde og spændte på opholdet.

Aller bagerst på den store naturgrund i “baghaven” (ca. 500 meter fra hovedbygningen), finder du dette smukke glampingtelt. Med egen træterrasse, bålplads og udsigt til lille sø. Desuden er der et muldtoilet, overdækket køkkenplads, hængekøje, havespil mm. Der er virkelig tænkt på ALT, så det eneste du vitterligt skal pakke er tøj efter vejret.

Noget af det helt særlige ved dette sted, er at man får det “helt for sig selv”. De eneste “naboer” vi stødte på var harer, rådyr og fasaner. Hyggeligt!

Pandekager og varm kakao

Endnu en skøn detalje var, at vi fik pandekager og varm kakao ved vores ankomst.

Selvom vejret skiftevis var solrigt og overskyet, endte vi med at sidde udenfor til mørket faldt på og alle de soldrevne lyskæder tændte – så smukt.

Noget af det, der bekymrede mig mest, var om vi ville fryse om natten. Men med skiundertøj var det intet problem at holde varmen under dynen. Vi sov begge så godt og vågnede til et vækkeur af skræppende gæs, der fløj lige hen over hovederne på os.

Morgenmaden blev bragt ud til os, hvilket vi nød inde i teltet imens det småregnede udenfor. Hjemmebagt morgenbrød, smør, ost og marmelade anrettet i fine små glaskrukker. Det var fuldstændig lækkert.

Efter denne tur forstår jeg i den grad, hvorfor glampingophold er blevet så populære, og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg prøver det.

Andre unikke overnatningsmuligheder

Et lille kig ind i den fine smukt indrettet glampingvogn. Herudover tilbydes der også overnatning på en smuktindrettet shelterplads (Gemmestedet).

Book dit ophold via link på Stay Heres Instagram