SVENSK IDYL – TO ØDEGÅRDE I SMÅLAND

svensk idyl ødegårdsferie rødt træhus

“Sverige er vores yndlings sted i hele verden. Vi drømmer om at byde mange flere gæster velkommen på ødegårdene. Så flere kan mærke roen, naturen og samværet.”

Annie & Julian, ejere af Svenskidyl

Venindeturen gik til ødegården Lönshult, Sydsverige

Gåture i skoven, pandekager over bål, snacks, rødvin og gamle DVD-film. Det må være ordene, der bedst beskriver vores weekendophold til fine Småland. Ødegårdene er beliggende kun et par timers kørsel fra København, så har man bil, er det virkelig nemt og hurtigt at komme hertil.

Lönshult, som vi overnattede i, er en af de to ødegårde, som Annie & Julian udlejer. Og selvom ingen af os var bekendte med området, så er vi ret overbeviste om, at dette må være buddet på det ægte og autentiske ødegårdsliv. For det føltes lidt som at blive suget ind i en tidslomme. Det blomstrede tapet, møblerne, levende lys og brændeovnen der knitrede. En hel weekend, hvor det det eneste vi skulle nå var, AT VÆRE SAMMEN!

stue svensk idyl blomster
brændeovn svensk idyl anja

Overnatning på gulvet i stuen

Stuen var det første vi faldt for, og det blev også her vi tilbragte ALT tiden, når vi var inden døre. Der bliver derfor heller ikke nogen anmeldelse af værelserne og sengene i denne omgang, da vi endte med at slæbe tre madrasser ind på stuegulvet. Ægte 7. klasse stil. Men det kan altså noget, at lande et sted, hvor der ikke er Wifi, og hvor du kan sidde og bladre i DVD-film og skrive dagbog – i fuldstændig ro. Valget faldt på ”Pretty Woman”, og med et glas rødvin og en knitrende brændeovn, så behøver jeg vel ikke at skrive, at vi sov rigtig godt?

Der er virkelig SÅ mange muligheder i det her sted, både til større familieophold, ven- eller venindeflokken og lignende.

bålhytte rødt træhus svensk idyl
svensk idyl bål
venindetur til sverige
svensk skov
Book dit ophold på Svensk Idyls hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *