TREETOP FIDDAN – CLIFF CABIN

tretopphytte hytteliv i norge

“Vi har to hytter til utleie. Begge er bygget av materialer fra egen skog. Alt er skåret og videreforedlet på ei lokal sag eller på byggeplassen. Miljøvennlige materialer og bærekraft har vært en selvfølge. Mye er også kjøpt brukt. Det er lagt vekt å skape en ekte “tilbake til naturen” opplevelse uten mange av de moderne hjelpemidler de fleste tar som en selvfølge i dag. Nettopp dette ser man at våre gjester setter pris på, vi tror det gir en indre ro i sjelen.”

Knut, ejer af TreeTop Fiddan

soveværelse i træhytte
hængekøje i stuen i trætophytte

En hytte, som jeg kun troede fandtes i eventyr bøger

Selvom vi måske er nødt til at have børnene i snor under hele opholdet, så kunne jeg slet ikke vente med at opleve denne trætophytte. Dette blev en eventyroplevelse ud over alle grænser (bogstaveligt talt), da som navnet antyder, bor du højt oppe blandt træerne på en klippeskrænt. Så snart vi var her faldt der en hurtig ro over os på den del, da det for vores børn virkede naturligt at opholde sig på terrassen og i skoven bag huset.

I alt finder du hele 7 sengepladser og en daybed, hvilket giver mange muligheder for både den større familie eller vennegruppen, eller som vi gjorde med at have et hold bedsteforældre med. Hele denne oplevelse ligger kun en god times kørsel fra Kristiansand i det sydlige Norge. Det bliver derfor heller ikke meget nemmere for os danskere at tage på en ægte norsk trætophytteferie, hvilket jeg tror er en stor drøm for mange at prøve.

Velkommen til CLIFF CABIN, som åbnende dørene op for deres første overnattende gæster pr. 1 april 2023.

skov og vildmarksbad

Knut har med sine egne ideer, hænder og tanker tegnet og bygget Cliff Cabin i baghavens store skov. Træerne plantede hans far i sin tid, og nu udgør de de smukke rammer for denne eventyrlige hytte, der smelter sammen med naturen.

Vi endte med at kalde dette for et ophold, hvor man ikke skal nå andet end at være SAMMEN. Og hvor man har svært ved at finde tid til at gå i seng, da man hele tiden finder en ny natur vinkel.

bondegårdsferie
bondegårdsferie hilser på ko

“Det ville være skønt om flere børn skal få lov til at opleve hytten, naturen og hilse på dyrene på gården” sagde Knut i en vores samtaler. Under vores ophold fik vi en rundtur på den lille økologiske gård, hvor Knut og hans familie bor. Her forsøger de selv at gøre sit for at leve et enklere liv “i et med naturen” og det er denne oplevelse de ønsker, at give videre til gæster, der søger naturnære overnatningseventyr. Derfor er det også blot at spørge om der er mulighed for en lille rundtur, når I er på ophold.
Siden vores besøg har Knut også bygget en legehytte i træerne til børnene (beliggende i skoven bag Cliff Cabin), hvilket skal forestille at være en miniudgave af Vildmarkstårnet (den anden overnatningshytte).

tretopphytte i Sørlandet norge
Book dit ophold på TreeTop Fiddans hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *