SAMARBEJDE
MED DRØMMESTEDER

Med DRØMMESTEDER er du sikret, at nå ud til en specifik målgruppe af følgere/læsere – nemlig alle de naturglade mennesker, der søger inspiration til deres næste unikke overnatningsoplevelse i Danmark.

Ret hurtigt i processen fandt jeg ud af, hvor mange forskellige arbejdsopgaver overnatningsværterne skal bestride, ikke mindst indenfor markedsføringsområdet. Derfra begyndte jeg at tilbyde rådgivning til det enkelte OVERNATNINGSSTED eller BRAND.

Herunder finder du en oversigt over eksempler på samarbejdsmuligheder. Kontakt mig på carina@droemmesteder.dk, hvis du ønsker et samarbejde, herfra kan vi starte samtalen om at skræddersy en løsning, der passer jeres behov.

SAMARBEJDSMULIGHEDER

Ethvert samarbejde med Drømmesteder starter med en telefonisk samtale, hvor vi får afstemt mulighederne for et eventuelt samarbejde.

I samtalen fortæller du mig, hvad du drømmer om/ønsker hjælp til, hvorefter jeg kommer med forslag til samarbejdsmuligheder.

Samtalen er naturligvis helt uforpligtende.

BOOK EN SAMTALE HER

Jeg tilbyder sponsorerede opslag, reels og stories.

Samarbejdskampagnerne tilpasses altid jeres behov for promovering, og kan derfor også udformes på forskellige måder (fx fokus på salg-, branding-, konkurrence).

Ved et samarbejde med mig får du en person, som mine følgere/læsere har tillid til. Jeg er ikke en ”kendt person”, men en person som mange kan identificere sig med – eventyrere og naturelskere på jagt efter små smukke, unikke rejseoplevelser og overnatninger.

OBS: Jeg laver kun indhold, som jeg selv har afprøvet. Formidlingen er uden filter, mine oplevelser er altid skrevet ud fra en personlig, stemningsfuld og autentisk vinkel.

Efter endt samarbejde, vil jeg fortsat være din ambassadør, når folk henvender sig og spørger til overnatningsmuligheder.

LIDT ”bag om” INSTAGRAM (oktober 2022)

  • På et år er profilen vokset fra 0 – 3800 følgere
  • 95 % af følgere er danskere (herefter Norge, Tyskland).
  • Aldersgrupper: 25-34 år (30 %), 35-44 år (26 %), 45-54 år (22 %), 55+ år (16 %)

Når vi ønsker at markedsføre en ydelse, er det i år 2023 svært at komme udenom de sociale medier. Dette gælder også indenfor overnatningsbranchen – mange anvender i stigende grad medierne til at søge inspiration til deres næste oplevelse. Og her er INSTAGRAM ingen undtagelse.

Måske anvender du allerede Instagram som en del af din markedsføringsstrategi, måske ønsker du at blive skubbet i gang, få ny inspiration og perspektiver på din måde at arbejde med mediet? Uanset HVOR du er i processen, så vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Instagram er et SOCIALT medie, som er fantastisk til at skabe engagement og involvering. Instagram handler ikke blot om mange følgere = ”mange kunder i butikken”. Det handler om at have de RIGTIGE følgere, de der netop søger/køber DIN ydelse.

Jeg har selv startet Drømmesteder op fra bunden, og Instagram er mit PRIMÆRE MEDIE. Jeg har derfor stor praksisnær erfaring. Samtidig tager jeg månedlige kurser for at holde mig opdateret på de nyheder og trends, der hele tiden er i udvikling.

Rådgivningen kan foregå fysisk eller online.

Timepris: 600 kr. ex moms

Udover eksponering på Instagram og Facebook laver jeg et kort blogindlæg (med tekst og billeder) her på hjemmesiden. Et blogindlæg kan være med til at skabe:

• Troværdige link-building til din ønskede hjemmeside (bookingside).
• Trafik gennem mange år (langtidsinvestering).

HELT kort kan et indlæg hjælpe dit sted/brand med at opnå øget kendskab og dermed salg.

Herudover tilbyder jeg også mulighed for at skrive blogindlæg til din blog/hjemmeside. Måske du mangler hjælp til tekst-forfatning, fotografering mm. til dit sted/brand.

OBS: Ligesom mit arbejde på sociale medier, skrives mine blogindlæg altid ud fra min egen personlige oplevelse.

Ønsker du stemningsbilleder til anvendelse på fx hjemmeside, sociale medier, gavekort mm?

Send mig en forespørgsel om dine ønsker, så laver vi en pakkepris.

Om man er nyopstartet eller har været i branchen i mange år, så kan spørgsmålene være mange. Derfor denne LUKKEDE netværksgruppe, hvor I kan sparre med hinanden – for alle jer overnatningsværter, der BRÆNDER for at skabe de bedste oplevelser for jeres gæster.

Netværksgruppen er primært et VIRTUELT FÆLLESSKAB om alt det som er sjovt, svært, hårdt ved at være overnatningsvært… Og herfra HJÆLPE hinanden godt på vej!

BLIV MEDLEM AF NETVÆRKSGRUPPEN

ORD FRA TIDLIGERE SAMARBEJDER

“Som nystartet overnatningssted har det virkelig været guld værd at bruge Drømmesteder som samarbejdspartner.
Carina har delt mange små fif om alt fra sociale medier til målgrupper, samt tanker om at være iværksætter. Og så er hun konkret i hendes rådgivning, så jeg som nystartet virksomhed har fået noget at arbejde videre med. Og som ekstra bonus er hun meget sød og behageligt selskab.
De bedste anbefalinger herfra!”

GITTE

GAESTFRI OVERNATNING

“Carina er en dedikeret – hårdt arbejdende – og skøn person, som brænder for at fortælle om alle de dejlige – naturvenlige overnatningssteder, vi har i Danmark. Steder, som vi måske ikke lige finder selv! Hun viser vha af ord, billeder og video rundt på overnatningsstederne og deres omgivelser. Autentisk og uden filter. Tøv ikke med at gøre brug af hendes viden. Hun er en fantastisk samarbejdspartner!”

HANNE

TROENSE B&B BY THE SEA

Koppes Moelle B&B Karen overnatningsvært

“Hvor er jeg bare glad for at samarbejde med Carina fra Drømmesteder. Hun kan noget særligt. Hun så hurtigt, hvad mit sted kan tilbyde gæster. Jeg var spændt på, hvad jeg kunne ønske at få ud af samarbejdet. Men det behøvede jeg slet ikke være nervøs for. Carina er nemlig så ligetil, og så skaber hun lynhurtigt en god stemning, både som person og via billeder og reels. Og jeg har allerede direkte bookinger til mig sted.”

KAREN

KOPPES MØLLE B&B