FAMILIEFERIE TIL VESTSJÆLLAND – KOMMENHØJE GLAMPING

Kommen høje glamping familieglamping på vild naturgrund

“Her er ingen barok have, med lige linjer. Til gengæld er her brændenælder til sommerfuglenes æg, et skævt stykke med en lille blomstereng, en løssluppen høne, og hjorte der “gør”, mens solen går ned i Storebælt.”

Camilla, overnatningsvært

Hedebølge og familie glamping

På et lille landsted nær Storebælt finder du denne store og vilde naturgrund – med et Canvas telt allerbagerst i haven. Søger I en familievenlig glampingoplevelse, hvor I er de eneste gæster, så kan dette sted lige være noget for jer. Velkommen til Kommen Høje Glamping.

Det var midt på sommeren, der var hedebølge i Danmark. Vi var spændte på hvordan vores to små krudtugler ville klare et par nætter i glamping teltet. Men på netop dette sted skulle det vise sig ikke at være noget problem.

HELE OPLEVELSEN var så jordnær, sanselig og personlig på én og samme tid. En vild naturgrund, børnene der skiftevis legede med legetøjet fra teltet eller snakkede med katten Yrsa. Og overnatningsværten, Camilla, har en skøn og omsorgsfuld måde, at opvarte på.

Teltet er enkelt indrettet med et lille køleskab, service, læselampe og en dobbeltseng. Udenfor finder i nogle bambushavemøbler, som er lette at flytte rundt på efter behov. Vi havde bestilt en ekstra opredning (en slå ud seng), men endte selvfølgelig med at sove alle mand i dobbeltsengen.

Lækre råvarer – både morgen og aften

Teltet er enkelt indrettet, og som den husmor jeg jo nok engang er blevet, så ledte jeg hurtigt efter opvaskebaljen, hvor Camilla måtte fortælle, at vi blot skulle stille opvasken ved deres hus. Wow, SÅ LUKSUS – både til morgenmad og aftensmad stod der en skøn picnickurv klar – enten ved teltet eller bålområdet. 

Det er muligt at bestille en måltidskasse med årstidens grøntsager fra køkkenhaven suppleret med lokale råvarer (225 kr. for 2 personer, laves over bål). Der følger en opskrift med, hvilket gør det let og lige til. Det var enormt hyggeligt at sidde omkring bålet og tilberede den lækre mad. Dette åbnede op for samtalen omkring, hvordan vi selv ønsker at udvidde køkkenhaven derhjemme.

Efter en smuk sommeraften med solnedgang over kornmarken med de brølende hjorte i baggrunden, vågnede vi op til den lækreste morgen picnic kurv. Nybagte pandekager og boller, æg fra egne høns og friske jordbær. Alle fire størrelser var mildest talt begejstret. Mums.

Book dit ophold hos Kommenhøje Glamping