BO PÅ LILLE HERREGÅRDSHOTEL TÆT PÅ BRAMSLEV BAKKER – BRAMSLEVGAARD

Bramslevgård Herregård
25 værelser (standard, superior og lejligheder) 2 pers. fra 1.188 - 2.188 kr. inkl. morgenmad Åbent hele året Restaurant åbent til alle måltider Børn velkomne Hund (velkommen i de 5 lejligheder) Book dit ophold her

Reklamesamarbejde med Bramslevgaard

Herregårdsophold midt i Bramslev bakker

Januar 2022 blev starten på et familieeventyr. Her overtog familien Kartz nøglerne til disse smukke historiske rammer. Under vores ophold boede vi i en af lejlighederne (plads til 2-5 gæster), som er udstyret med minikøkken, spiseplads og eget badeværelse. Thomas og ældstemand Carl sov i dobbeltsengen på førstesalen, mens jeg havde yngstemand Walter i stueetagen. Velkommen til BramslevGaard, beliggende helt tæt på Mariager Fjord i en del af Danmarks smukkeste natur.

Bramslevgaard herregård familien kartz
ferielejlighed på bramslevgaard stuen
ferielejlighed bramslevgaard soveværelse i stuen
restaurant bramslevgaard
morgenmad brunch bramslevgaard

Panoramaruten – en smuk vandrerute i baghaven

Himmerland (sydlige Nordjylland) var for et år siden et helt ukendt område for os. Det er det heldigvis ikke længere. Det kuperede terræn omkring Mariager Fjord byder på forskellige smukke ruter og et væld af flotte udsigter. Den mest kendte er, Panoramaruten og vandreruten ligger bogstavlig talt lige i baghaven. Den blev i 2016 certificeret, som Premium Vandrerute af Deutsches Wanderinstitut. Få hundrede meter nede af grusvejen er det blot at vælge, hvilken retning du ønsker at gå på den 10 km lange rundt tur. Turen er afmærket med hvide pile, og der er flere muligheder for at korte turen af. Derfor valgte vi også at tage en bid af ruten over to dage. Du kan læse mere om ruten her.

Herregårdslivet krydret med masser af naturtid har i den grad behandlet os godt.

Panoramaruten ved mariager fjord vandrerute
panoramaruten walter og carina

Jeg beundrer virkelig det mod familien Kartz besidder, da de tog springet og overtog Bramslevgaard. Deres fælles drøm, om at skabe oplevelser for deres gæster i disse smukke rammer – inde, som ude. Fra vi mødte det første personale i indgangen, mærkede vi en varm og nærværende atmosfære. At der så også lige var en stortrampolin i et af selskabslokalerne, gjorde IKKE eftermiddagene mindre festlige for vores to krudtugler.

trampolin bramslevgaard børneleg
Book dit ophold på Bramslevgaards hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *