BONDEGÅRDSFERIE PÅ SJÆLLAND: NORDGÅRDEN – FERIE PÅ LANDET

Bondegårdsferie: Nordgården - ferie på landet
4 ferielejligheder (4-6 personer) 1130-1530 kr. pr. lejlighed pr. nat Eget badeværelse og køkken Åbent hele året Book dit ophold her

Reklamesamarbejde med Nordgården – ferie på landet

“Min mand og jeg er begge landbrugsuddannet og jeg ville gerne have plads til dyr og en stor køkkenhave. Samtidig ville vi gerne give andre mulighed for at opleve det skønne ved livet på landet- tæt på naturen og glæden ved samvær med dyr. Vores sted er derfor indrettet med børnefamilier i tankerne- lejlighederne er rummelige- haven er hegnet ind – dyrene er valgt ud fra perspektivet om at man skal kunne komme til dem.”

Bondekonen Sarah, Overnatningsvært, Nordgården – ferie på landet

NORDGÅRDEN FERIE PÅ LANDET BONDEKONEN SARAH
Bondegårdsferie hos Nordgården

Bondegårdsferie på Nordgården

Nordgården er sådan en lille landlig oase, hvor bondekonen Sarah står klar til at tage godt imod jer, og hvor der er plads til at lade børnene løbe frit i den indhegnede have. Selvom vi ankom i det vildeste regnvejr, mærkede vi med det samme roen, hyggen og pladsen til at kunne være, store som små. Og at blive mødt af så personligt værtskab som bondekonen Sarah, gør bare hele oplevelsen ekstra skøn. Velkommen til Nordgården – ferie på landet. Et feriested, som jeg tror, mange børn drømmer om at opleve igen og igen. Dyr som I kan møde på gården er; heste, får, grise, høns, kaniner, marsvin, katte og hunden Alma.

kaniner bondegårdsdyr
grise bondegårdsdyr
spisekøkken
stue

Ferie på landet – vælg mellem 3 typer af bondegårdsophold

På Nordgården finder du forskellige overnatningsophold – alt sammen afhængig af sæsonen. Uanset hvilken type I vælger at tage på, så sørger Nordgården for at sætte de landlige rammer, samt store ferielejligheder med plads til den store familie eller vennegruppen.

  • BONDEGÅRDSFERIE MED AKTIVITETER
    På ankomstdagen vil der blive serveret kaffe og kage. Under jeres ophold står bondekonen Sarah for forskellige aktiviteter, såsom daglig dyrerunde, ponytræktur, bålhygge mm.
    Opholdet kan primært bookes i skolernes ferier (minimum 3 eller 6 dages ophold).
  • FAMILIE GETAWAY
    På ankomstdagen vil I blive budt velkommen i form af kaffe og kage, samt bondekonen Sarah tager jer med på en dyrerunde. Sarah står meget gerne klar til at dele hendes bedste tips til turforslag til nærområdet.
    Opholdet kan primært bookes udenfor skolernes ferier (minimum 2 overnatninger).
  • OVERNATNING I FERIELEJLIGHED
    Her kan I lade ferielejligheden være jeres base for jeres ferie, familiebesøg eller weekendophold.
    Opholdet kan primært bookes udenfor skolernes ferier (muligt at booke fra 1 overnatning).

Læs mere om de enkelte ophold her

Nordgården kan herudover også bookes som møde- og kursusgård.

bondekonen sarah
leg i stuen

På Familiegetaway med tid til små udflugtsmål

Familiegetaway-opholdet var det helt perfekte valg for en familie som os, der søger at komme ud i landlige omgivelser med masser af tid og plads til selv at bestemme dagens program. Sarah hjalp os med så mange gode turforslag, og selvom vi nåede flere småture, tror jeg faktisk, at børnene bare kunne have tilbragt alle tre dage på Nordgården med leg både indendørs og udendørs. Fx stiller Sarah “krible krable kasser” til rådighed, så I kan gå på jagt efter vand- og landdyr. Her tog vi til  Skuldelev strand, som kun ligger 2 km fra Nordgården – kæmpe hit!

lukket gårdhave
Book dit ophold på Nordgården - ferie på landet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *