3 UNIKKE FERIEHUSE PÅ BORNHOLM – SJÆLEGÅRD COUNTRYSIDE

sjælegård nordbornholm
3 familievenlige feriehuse (3-5 personer) 950 - 1650 kr. (afhængig af antal værelser og sæson) Hund velkommen (i et af husene) Eget køkken og badeværelse Book dit ophold her

Reklamesamarbejde med Destination Bornholm & Sjælegård 

Helle & Claus skiftede i 2022 København ud med livet på Nordbornholm. Sjælegård er deres svar på at gå efter deres drømme, hvor du som gæst bor i flotte feriehuse midt i naturen. Her møder du pikkende høns i gårdhaven, og de græssende dyr hjælper med at gøre den eksisterende natur endnu mere mangfoldig. Velkommen til Sjælegård.

3 idylliske og familievenlige feriehuse på Nordbornholm

På Sjælegård finder du i alt 3 nyrenoverede feriehuse, hvor du i et af husene har mulighed for at medbringe hund. Jeg smelter altid lidt indeni, når jeg ser så flotte bindingsværksbygninger; det er som om, tempoet sænker sig helt automatisk, blot ved synet af stedet. Her på Sjælegård lander man som feriegæst i flotte nyrenoverede feriehuse, hvor indretningen bærer præg af en flot sammensætning af nyt og gammelt, der helt naturligt smelter sammen og skaber en hjemlig stemning. 

Alt i alt er der plads til 15 personer (5 sengepladser i hver lejlighed). I ‘The Lake House’ har man mulighed for at booke endnu et dobbeltværelse og kan derfor være op til 7 personer. Læs mere om de forskellige typer af feriehuse her. 

dagligstuen på sjælegård

Bøger og brætspil blev hurtigt taget i brug. 

køkken på sjælegård

I hver af de tre feriehuse finder du et fuldt udstyret køkken, samt toilet og bad. 

sjælegård nordbornholm seng

Eksempel på et soveværelse (The Lake House)

Hvert feriehus har egen terrasse med bålsted (og mulighed for at grille i gården) 

Projekt ‘vildere natur’

Claus & Helles store arbejde ligger i at skabe flotte rammer for deres feriegæster, samtidig med at de er igang med at skabe endnu mere natur på de 26 ha tidligere landbrugsjord. Som feriegæst er man altså samtidig med til at støtte, at naturen har mulighed for at blive “genvildet”, hvilket i sig selv er en enorm spændende og inspirerende proces, at få lov til at opleve, imens man bor her. Snyd derfor heller ikke jer selv for at tage med Helle på en rundtur på den store naturgrund. 

Det var fantastisk at gå rundt på markerne med vores drenge. Så mødte vi en flok ponyer, der gik og græssede sammen med køerne. Drengene var forsigtige i starten, da de nærmede sig, men ret hurtigt blev de trygge ved dyrene og gik selv rundt og snakkede og kælede med hestene. De følgende dage var det, som om Carl så det lidt som en naturlighed at gå en “morgen-runde” på marken blandt dyrene. Bare lige for at se, om Kongen, Prinsessen og de resterende dyr havde det godt.

pony på sjælegård

Carl hilser på Prinsessen.

kvæg på sjælegård

På Sjælegård kan du opleve køer, heste, høns, katten Max og hunden Aya.  

Nordbornholm – et område rig på store naturoplevelser

At man både kan bo midt i naturen og samtidig kun have få kilometer til den charmerende dobbeltby Allinge-Sandvig er i mine øjne kun et ekstra plus. Derfor beskriver jeg også Sjælegård som værende beliggende midt i smørhullet af Nordbornholm, da du ikke har langt til nogle af øens helt store naturoplevelser, såsom Hammershus, Opalsøen, Hammerknuden m.fl.

Vi kan ikke komme udenom, at de fleste af os bliver enormt draget af kysten og de store klippeformationer, som du særligt finder her på Nordbornholm. Så hvis I overvejer en lille eller længere vandretur, så snyd ikke jer selv for de store oplevelser, der venter jer i dette område – endda på relativt få kilometer. Efter jeg selv har tilbragt ekstra tid i området, er jeg kommet til at dele den opfattelse, som mange andre turister nævner, nemlig at man ikke har været på Bornholm, før man har gået Hammerknuden. Du kan også læse om muligheden for vandrepakken, hvor I overnatter på Sjælegård og Birkelund.

vildmarksbad på sjælegård

Vildmarksbadet på Sjælegård. Bedre afslutning på dagen skal man lede længe efter. 

Book dit ophold hos sjælegård

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *