BIRKELUND – 5 FERIELEJLIGHEDER PÅ BORNHOLM

Birkelund fem ferielejligheder nordbornholm

”Med Birkelund ønsker vi at skabe afslappede og hyggelige rammer for gæsterne – i tæt kontakt med naturen. Med kun 10 km til hhv. Allinge og Gudhjem, kan man nemt vælge Bornholms festlige havnebyer og samtidigt trække sig tilbage til rolige omgivelser med god plads omkring sig.”

Nanna, ejer af Birkelund

Familieferie til Bornholm – udenfor sæson

De festlige havnebyer har vi til gode, da vi valgte, at besøge øen og Birkelund i uge 43. Her er mange af øens aktiviteter netop lukket ned. Det gjorde os dog INGENTING med en ferie fyldt med ro og tid til naturoplevelser.

Velkommen til Birkelund – hvor du, midt i skoven, bliver budt velkommen af både rådyr og fasaner. Her finder du 5 ferielejligheder, alle lyse og indrettet med et landligt udtryk.

Beliggenheden gør dette sted til et ægte Drømmested

Det som i mine øjne gjorde Birkelund til en særlig oplevelse og et ægte Drømmested er dens beliggenhed. Her er så STILLE og store arealer til ”bare at være”. Børnene elskede, at de kunne løbe frit rundt og lege på den store græsplæne, hvilket vi kombinerede med en omgang snobrødshygge ved bålpladsen.

Det blev også til en fin gåtur til den smukke skovsø, der er beliggende på den anden side af vejen. Her er der etableret en fin badebro, så er du ekstra frisk, er det bare at tage sig et dyp.

Birkelund er i vores øjne en lille ferieoase. Med højt til loftet og fuldstændig STILHED. Stunder som disse går altid rent ind i mindebogen.

efterårsfarver blad
badebro badesø bornholm

Trætophytterne Løvtag er på vej til Bornholm

Siden mit besøg, ved jeg at Nanna har budt to nye gæster (kvæg) velkommen, som skal gå og hygge sig på marken ved ferielejlighederne. Herudover er der også ved at blive bygget et orangeri, hvilket giver gæsterne mulighed for at nyde endnu flere stunder “udenfor”.

Forhåbentlig bliver 2024 året, hvor Nanna også kan åbne de helt nye eksklusive trætophytter (Løvtag Bornholm). Disse vil være beliggende godt adskilt fra ferielejlighederne, og vil derfor også komme til at opleves som to meget forskellige områder og former for ferieoplevelser. Det kommer til at give gæsterne nogle virkelig spændende og forskellige muligheder, når de skal planlægge ferien.

Book dit ophold på Birkelunds hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *